fbpx Skip to main content

Vaalimainonta

Tavoita äänestäjäsi joka kanavassa

Vuoden 2021 kuntavaalit lähestyvät kovaa vauhtia. Oletko ehdokkaana? Nyt on korkea aika laittaa vaalimainonta kuntoon. Kauttani saat valokuvauksen, vaalivideot, kotisivut, sosiaalisen median kampanjat, mainosnäytöt, lehtimainokset sekä printtimateriaalit, kuten flyerit ja katuvarsimainokset.

Kun keskität kaiken mainontasi yhden henkilön osaaviin käsiin, tiedät että ilmeesi on yhdenmukainen joka kanavassa. Et myöskään maksa turhasta, vaan lupaan että löydämme juuri sinun vaalibudjetillesi sopivan ratkaisun. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Jarno Hiltunen
Puh. 050 409 6266
Email: jarno.hiltunen@plakat.fi

Vaalivideot

Vaalivideosi voi olla lyhyt ja simppeli, jolloin pienemmälläkin budjetilla pystytään tekemään hyvä video somemainontaa varten. Halutessasi video voidaan kuvata useammassa lokaatiossa, jolloin videoon saadaan tuotua enemmän tarinallista otetta. Lisäksi videoon voidaan äänittää spiikki erikseen, mikäli kameran edessä puhuminen ei tunnu luontevimmalta vaihtoehdolta. Istutaan yhdessä alas ja mietitään mikä olisi sinulle paras vaihtoehto!

Alla esimerkki studiossa kuvatusta lyhyestä vaalivideosta.

Ota yhteyttä

  Mitä asiasi koskee?

  Budjetti


  Voit kertoa tarvittaessa minkälainen budjetti sinulla on käytössä haluamiisi palveluihin, niin pystyn räätälöimään juuri oikean kokoisen palvelupaketin.

  Rekisterissä olevia tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

  Vaalikuvat studiossa ja miljöössä

  Asiakkaiden suusta

  Olemme tilanneet Jarnolta graafista suunnittelua ja kuvankäsittelyä painotuotteisiin ja digiympäristöihin. Monta kertaa aikataulut ovat olleet tiukkoja ja yllättäviä – siitä huolimatta Plakatin palvelu on ollut joustavaa, täsmällistä ja luotettavaa.

  Mika KauhanenTampereen Työväen Teatteri

  Yhteistyö on aina ollut ketterää ja kustannustehokasta. Ennen kaikkea lopputulokset ovat olleet toiveidemme mukaisia. Suosittelen lämpimästi!

  Katja SuominenTurun Kaupunkilähetys Ry

  Jarno on tehnyt kotisivumme sekä videotuotantoa ja valokuvausta. Olen erittäin tyytyväinen jälkeen ja myös asiakkaamme ovat kehuneet.

  Teemu KoskinenEVH Elektrotekniikka

  Jarno on hoitanut ihan alusta asti yrityksemme kotisivut ja lehti-ilmoitukset sekä muutkin markkinointikanavat. Yhteistyö on sujunut todella mallikkaasti ja koen, että asiakkaana toiveeni ja ajatukseni on otettu ilahduttavasti huomioon.

  Outi KurvinenWau lingerie