Vaalimainonta

Tavoita äänestäjäsi joka kanavassa

Vuoden 2021 kuntavaalit lähestyvät kovaa vauhtia. Oletko ehdokkaana? Nyt on korkea aika laittaa vaalimainonta kuntoon. Kauttani saat valokuvauksen, vaalivideot, kotisivut, sosiaalisen median kampanjat, mainosnäytöt, lehtimainokset sekä printtimateriaalit, kuten flyerit ja katuvarsimainokset.

Kun keskität kaiken mainontasi yhden henkilön osaaviin käsiin, tiedät että ilmeesi on yhdenmukainen joka kanavassa. Et myöskään maksa turhasta, vaan lupaan että löydämme juuri sinun vaalibudjetillesi sopivan ratkaisun. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Jarno Hiltunen
Puh. 050 409 6266
Email: jarno.hiltunen@plakat.fi

Plakat on yhden miehen mainostoimisto. Katso lyhyt esittelyvideo.

Tutustu referensseihin

Asiakkaiden suusta

Olemme tilanneet Jarnolta graafista suunnittelua ja kuvankäsittelyä painotuotteisiin ja digiympäristöihin. Monta kertaa aikataulut ovat olleet tiukkoja ja yllättäviä – siitä huolimatta Plakatin palvelu on ollut joustavaa, täsmällistä ja luotettavaa.

Mika KauhanenTampereen Työväen Teatteri

Yhteistyö on aina ollut ketterää ja kustannustehokasta. Ennen kaikkea lopputulokset ovat olleet toiveidemme mukaisia. Suosittelen lämpimästi!

Katja SuominenTurun Kaupunkilähetys Ry

Jarno on tehnyt kotisivumme sekä videotuotantoa ja valokuvausta. Olen erittäin tyytyväinen jälkeen ja myös asiakkaamme ovat kehuneet.

Teemu KoskinenEVH Elektrotekniikka

Jarno on hoitanut ihan alusta asti yrityksemme kotisivut ja lehti-ilmoitukset sekä muutkin markkinointikanavat. Yhteistyö on sujunut todella mallikkaasti ja koen, että asiakkaana toiveeni ja ajatukseni on otettu ilahduttavasti huomioon.

Outi KurvinenWau lingerie