fbpx Skip to main content

Alihankinta

Onko kiire päällä? Tarvitsetko apukättä yksittäisessä projektissa tai suuremmissa kokonaisuuksissa? Teen töitä alihankintana muille suunnittelu-, mainos- ja markkinointitoimistoille.

Välillä saattaa tulla vastaan tilanteita, joissa yrityksen omat resurssit eivät yksinkertaisesti riitä. Tunnustan tämän myös itse, ja olen itsekin käyttänyt usein alihankintakumppaneitani mm. vaativampaan koodaukseen ja sisällötuotantoon. Myös rekrytointi on usein iso riski, ja tässä kohtaa toimiva alihankintakumppani tarjoaa auttavan käden. Autan mieluusti työkuorman purkamisessa, jotta projektit saadaan valmiiksi niiden vaatimissa aikatauluissa. Tarjoan osaamistani erityisesti graafisen suunnittelun, video- ja valokuvauksen saralla.

Ota yhteyttä, niin istutaan alas ja katsotaan kuinka voisin olla avuksi!

Jarno Hiltunen
Puh. 050 409 6266
Email: jarno.hiltunen@plakat.fi

Tutustu referensseihin

Asiakkaiden suusta

Olemme tilanneet Jarnolta graafista suunnittelua ja kuvankäsittelyä painotuotteisiin ja digiympäristöihin. Monta kertaa aikataulut ovat olleet tiukkoja ja yllättäviä – siitä huolimatta Plakatin palvelu on ollut joustavaa, täsmällistä ja luotettavaa.

Mika KauhanenTampereen Työväen Teatteri

Yhteistyö on aina ollut ketterää ja kustannustehokasta. Ennen kaikkea lopputulokset ovat olleet toiveidemme mukaisia. Suosittelen lämpimästi!

Katja SuominenTurun Kaupunkilähetys Ry

Jarno on tehnyt kotisivumme sekä videotuotantoa ja valokuvausta. Olen erittäin tyytyväinen jälkeen ja myös asiakkaamme ovat kehuneet.

Teemu KoskinenEVH Elektrotekniikka

Jarno on hoitanut ihan alusta asti yrityksemme kotisivut ja lehti-ilmoitukset sekä muutkin markkinointikanavat. Yhteistyö on sujunut todella mallikkaasti ja koen, että asiakkaana toiveeni ja ajatukseni on otettu ilahduttavasti huomioon.

Outi KurvinenWau lingerie