Esittely

Terve! Nimeni on Jarno Hiltunen ja omistan Plakat Oy:n, joka on yhden miehen asiakaslähtöinen mainostoimisto. Perustin yrityksen vuonna 2018 ja ensimmäinen vuosi mentiin toiminimellä. Vuonna 2019 muutin yrityksen osakeyhtiöksi. Perheeseeni kuuluu kohta vuoden ikäinen poika, vaimo ja koira.

Olen toiminut mainostoimistoalalla vuodesta 2010, jolloin aloitin graafisena suunnittelijana sekä verkkosivustojen tekijänä. Vuosien varrella kokemusta ja osaamista on karttunut monelta eri osa-alueelta ja viime vuosien aikana olen erikoistunut graafisen puolen lisäksi myös video- ja valokuvaukseen. Suurempien kokonaisuuksien hahmottaminen onkin yksi vahvuuksistani.

Olen luova persoona, ja mainoshommien lisäksi teen myös omaa musiikkia Hiltunen nimellä. Hetken aikaa ennen Plakatia elätin itseni keikkailemalla trubaduurina ja Badfellas-duossa. Keikkailu jatkuu edelleen, mutta nyt näiden kolmen vuoden aikana Plakatista on muodostunut päätyöni. Voit siis pyytää mainospalveluiden lisäksi tarjousta myös keikasta yritysjuhliin, häihin tai vaikkapa synttäreille!

Haluan kehittää osaamistani ja yritystäni jatkuvasti. Olen päässyt tekemään valtavan hienojen PK-yritysten lisäksi töitä myös suurempien brändien kanssa, kuten Turun Seudun Osuuspankki, Tampereen Työväen Teatteri ja Suomen Lähetysseura.

Suurin vahvuuteni on joustavuus ja monipuolisuus. Kykenen tuottamaan palveluita laidasta laitaan, niin ettei asiakkaan tarvitse välttämättä ostaa kaikkea monelta eri toimijalta.

Jos sinulla herää kysyttävää yrityksesi mainos- ja markkinointiasioiden suhteen, älä epäröi ottaa yhteyttä! Autan mieluusti myös pienemmissä projekteissa.

Jarno Hiltunen
050 409 6266
jarno.hiltunen@plakat.fi