fbpx Skip to main content

Eduskuntavaalit 2023

Mukava, että tulit lukemaan lisää palveluistani! Tältä sivulta hieman alempaa löydät muutaman referenssivideon. Jos voin olla avuksi vaalivideon tekemisessä, valokuvauksessa tai vaikkapa lehtimainosten suunnittelussa, niin älä epäröi ottaa yhteyttä.

Vaalivideo voi olla lyhyt ja ytimekäs esittely sinusta tai 1-2 minuutin mittainen pidempi video, johon voidaan äänittää erikseen myös spiikki omalla äänelläsi. Spiikin avulla voit kertoa paremmin itsestäsi ja vaaliteemoista. Videolla tavoitat potentiaaliset äänestäjät persoonallisesti ja sen avulla on helpompi pysäyttää katsoja kuin pelkällä valokuvalla tai tekstillä.

Videosta voidaan tehdä mainos sosiaaliseen mediaan, YouTubeen sekä muihin kanaviin tai vaikkapa televisioon asti. Autan tarvittaessa mainoskampanjan toteuttamisessa näille alustoille. Videokuvausten yhteydessä voidaan ottaa halutessasi myös uusia valokuvia vaalikäyttöön.

Jos koet, että videolla voisit tavoittaa lisää potentiaalisia äänestäjiä, olethan nopeasti yhteydessä, niin lähdetään suunnittelemaan sinun videotasi yhdessä.

Jarno Hiltunen
Yrittäjä, Plakat Oy

Soita 050 409 6266jarno.hiltunen@plakat.fi

Videoreferenssit

Sofia Virta - Kuntavaalivideo 2021

Toteutin Kansanedustaja Sofia Virralle videon kuntavaaleihin 2021. Kuvausten jälkeen äänitettiin Sofian kanssa myös spiikki, joka liitettiin videoon.

Mitä Plakat on toteuttanut?

 • Videokuvaus ja editointi valmiiksi videoksi
 • Spiikin äänitys

Katso Youtubessa

Kaarinan Vihreät - Kuntavaalivideo 2021

Kaarinan Vihreille kuvattiin kuntavaaleja 2021 varten yleisvideo, jossa kaikki ehdokkaat pääsivät tekemään lyhyen esittelyn itsestään. Video kuvattiin yhden päivän aikana ja kaikki kävivät äänittämässä oman osuutensa spiikistä, jotka liitettiin videoon.

Mitä Plakat on toteuttanut?

 • Videokuvaus ja editointi valmiiksi videoksi
 • Spiikin äänitys
 • Kuntavaaliehdokkaiden valokuvaus

Katso Youtubessa

Rakkaudesta Turun seutuun - OP Turun Seutu 100 vuotta

OP Turun Seutu täytti 100 vuotta vuonna 2022. Sain kunnian olla yhteistyökumppanina juhlavuoden video- ja valokuvauksissa. Kävin kuvaamassa kymmeniä erilaisia tapahtumia: urheilutapahtumia, konferensseja ja juhlatilaisuuksia.

Mitä Plakat on toteuttanut?

 • Juhlavuoden tapahtumien video- ja valokuvaus
 • Juhlavuoden koostevideon tuotanto

Katso Youtubessa

Paco Diop - Paco of Turku video

Paco Diop on Vasemmistoliiton turkulainen eduskuntavaalikoehdokas. Vuonna 2020 toteutin Paco of Turku videon, jossa kantavana teemana on yhdenvertaisuus.

Mitä Plakat on toteuttanut?

 • Videokuvaus ja editointi valmiiksi videoksi
 • Spiikin äänitys

Katso Youtubessa

Valokuvausreferenssit

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Laita sähköpostia tai soita, niin mietitään yhdessä, kuinka voisin olla avuksi. Minulle sopii myös tavata kasvotusten tai Teamsin välityksellä.

  Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

  Yhteystiedot

  Jarno Hiltunen
  Yrittäjä, Plakat Oy

  050 409 6266jarno.hiltunen@plakat.fi
  Kuka Jarno Hiltunen? Lue esittely!